В умовах інтенсивного розвитку цифрових технологій, будинкові мережі стають все більшими і складнішими, виходячи за межі самого будинку. Як же змонтувати зовнішню кабельну каналізацію максимально швидко та економічно ефективно?

Одним з найбільш оптимальних рішень для прокладки в ґрунтах є використання гнучких двостінних гофротруб з поліетилену (ПНД). Технічні характеристики даних труб забезпечують збереження фізичних та механічних властивостей як при екстремальних морозах до -40 С, так і при високих температурах до +90 С. Висока діелектрична міцність поліетилену допускає його використання не тільки для оптоволоконних ліній, а й для електричних ліній (до 10 кВ).

Гофротруби ПНД не потребують спеціальної підготовки при укладанні в агресивний ґрунт, хімічна та корозійна стійкість поліетилену забезпечує термін експлуатації понад 50 років. До того ж, при правильному монтажі, кабельна каналізація допускає заміну кабелів без повторного підняття газонів та проведення земляних робіт.

У своїй роботі ми використовуємо тільки високоякісні сертифіковані гофротруби DKC та Kopos. Опираючись на досвід та стандарти ISO11801, при побудові складних систем, рекомендуємо закладати одразу кілька труб – найбільш оптимальним варіантом є завантаження труб на третину. Це дасть змогу без проблем провести модернізацію, розширення мереж і прокладання додаткових комунікацій в майбутньому.

Якщо ж будівельні роботи завершено, не варто перейматися – якщо за роботу беруться фахівці ДВСГРУП, прокладку комунікацій можна провести з мінімальним травмуванням трав’яного покриття (газону).

This will close in 0 seconds