07 липня у приміщенні Івановецької сільської ради пройшла зустріч сільського голови Михайла Мишкулинця з представниками мукачівського телекомунікаційного провайдера ДВС.

У рамках зустрічі представники місцевої влади обговорювали з представниками бізнесу перспективи розбудови телекомунікаційної інфраструктури Івановецької ОТГ.

Компанія ДВС розширює зону надання послуг та вже до кінця літа буде готова запропонувати послуги широкополосного доступу до мережі інтернет та кабельного телебачення мешканцям с. Іванівці, с. Клячаново, с.Нове Давидково та с. Старе Давидково.

Сюжет телеканалу Перший Кабельний

На зустрічі були присутні представники депутатського корпусу, сфери охорони здоров’я та освіти, тож однією з тем обговорення була можливість підключення бюджетних установ на спеціальних умовах в період воєнного стану.

Для мешканців перелічених населених пунктів, крім стандартних тарифних планів, при подачі заявки на підключення до 01 вересня 2022 р. будуть діяти спеціальні умови для об’єднаних тарифних планів:

  • Інтернет на швидкості 50 Мбіт/сек + пакет кабельного телебачення «Преміум HD» за 180 грн/міс перші 6 місяців, далі плата по тарифу становитиме 230 грн/міс.;
  • Інтернет на швидкості 80 Мбіт/сек + пакет кабельного телебачення «Преміум HD» за 200 грн/міс перші 6 місяців, далі плата по тарифу становитиме 270 грн/міс.;

Решта тарифних планів для домашніх користувачів та бізнесу будуть доступні в повному обсязі за стандартними цінами, включаючи новий тарифний план «Профі» зі швидкістю доступу до мережі Інтернет в 300 Мбіт/сек.

This will close in 0 seconds