Марафон Єдині новини на ДВС-САТ

На звернення деяких абонентів щодо наявності однакового контенту на національних телеканалах в мережі кабельного телебачення ДВС, інформуємо про наступне. 24 лютого 2022 року з початком повномасштабного військового вторгнення російських військ на територію України, національні телеканали об’єднали свої зусилля для трансляції телемарафону «Єдині новини».

Незважаючи на бойові дії, перебуваючи в студії та бомбосховищах, телеканали «1+1», «UA: Перший», «Рада», «ICTV», «СТБ» та «Україна 24» розпочали позмінно проводити онлайн-трансляцію в режимі телемарафону. Того ж дня, телевізійне мовлення Суспільного, а саме телеканали «UA: Перший» та всі інші регіональні телеканали, передані Урядом під тимчасове керування  телеканалу «Рада».

За запитом Кабінету Міністрів України, з метою забезпечення щоденного інформування населення про стан ситуації з безпекою, ситуацією на фронті та діяльність державних органів, створено єдину національну інформаційну платформу стратегічної комунікації, що отримала назву «UA разом» (#UAразом).

Телеканали «Рада», групи «StarLightMedia», «Inter Media Group», «ТАВР Медіа», «Медіа Група Україна», «1+1 media» продовжують трансляцію цілодобово за скороченою назвою «#UAразом». Кожен канал формує свій тайм-слот тривалістю 6 годин. Щогодини в межах ефіру надається достовірна інформація про перебіг подій та військову агресію РФ, з включеннями представників ЗСУ, Адміністрації Президента, Кабміну, РНБО і т.д.

В режимі реального часу, до трансляції ефіру долучились українські радіостанції, зокрема станції «Українське радіо», «Радіо Культура», «Радіо Промінь». На численні прохання телеглядачів, телеканали «ТЕТ» та «ПЛЮСПЛЮС», що входять до складу медіагрупи «1+1 media», транслюють анімаційний контент для дітей. Подібну практику запровадили з інші телеканали, що входять до складу перелічених медіагруп. У разі виникнення додаткових питань, з повною інформацією щодо особливостей наповнення телеканалів у воєнний період, ви завжди можете ознайомитися на офіційних веб-ресурсах відповідних телеканалів.

This will close in 0 seconds