Профілактика магістрального обладнання ДВС-САТ

Стабільність роботи мережі Інтернет залежить від великої кількості факторів, починаючи з технології побудови мережі та обладнання, яке використовується при розбудові мережі, закінчуючи особливостями роботи програмного забезпечення та кваліфікації персоналу, який проводить його налаштування.

Не менш важливою складовою є своєчасна профілактика та технічне обслуговування діючої мережі. Зазвичай такі речі вдень не проводяться, оскільки саме в цей період часу доступ до мережі інтернет є критично важливим для своєчасного обміну інформацією.

Саме тому планові профілактичні роботи завжди проводяться в нічний час. Компанія ДВС регулярно проводить профілактику обладнання та волоконно-оптичних ліній звязку.

В ніч з 24 на 25 червня на магістральному обладнанні ДВС проведено чергову профілактику, під час якої наші інженери провели комплекс робіт із заміни та демонтажу частини комунікацій, укладки кабелів та їх маркування. Процес маркування ліній є невід’ємною складовою профілактики, яка поєднується з розробкою інженерної документації, що дозволяє швидко усувати несправності у випадку їх появи.

І навіть масштабна повітряна тривога не зупинила цей процес. У кожного свій фронт. Разом – ми сила!

This will close in 0 seconds