Компанія ДВС рада повідомити про відновлення поставок маршрутизаторів Ruijie Reyee. Найбільш цікавою моделлю серед доступних на ринку України роутерів від Ruijie є модель RG-EW1200G PRO.

Що робить Ruijie RG-EW1200G PRO одним з кращих роутерів для дому?

Роутери RG-EW1200G PRO відрізняються високоякісною елементною базою та продуманим програмним забезпеченням, яке забезпечує стабільну роботу.

Сукупність характеристик дозволяє одному такому роутеру без проблем покривати 3-кімнатні квартири навіть в бетонних панельних багатоквартирних будинках.

Прекрасно цей роутер зарекомендував себе і в приватному секторі. Якщо ж одного роутера буде замало, на поміч прийде технологія MESH, яка без зайвих дротів дозволить розширити площу покриття за лічені хвилини.

Технологія Ruijie MESH

Все що потрібно – придбати додатковий роутер RG-EW1200G PRO або RG-EW1200 та синхронізувати його з основним маршрутизатором. Робиться це в одне натискання кнопки. MESH-мережа може бути розширена як за допомогою бездротового звязку, так і більш надійним традиційним способом – по кабелю.

ДВС та ДВСГРУП є офіційними партнерами компанії DC Link Group, яка у свою чергу має статус ексклюзивного дистриб’ютора Ruijie в Україні.

Технічні характеристики та апаратна складова

RG-EW1200G PRO відноситься до роутерів класу AC1300. За основу апаратної платформи взято перевірену надійну високопродуктивну платформу MediaTek MT7621DAT. Даний SoC містить у своєму складі 2-ядерний 4-поточний процесор з частотою 880 МГц, а також модуль апаратного прискорення Hardware NAT (HW-NAT).

Як не важко здогадатися, даний маршрутизатор підтримує двохдіапазонну роботу, або як прийнято називати – Dual-Band WiFi.

Підтримка діапазону 2.4 ГГц реалізована на базі MediaTek MT7603 з Wi-Fi в конфігурації MIMO 2×2. На відміну від більшості аналогічних рішень, EW1200G PRO підтримує модуляцію 256-QAM для 2.4 ГГц, що дозволяє збільшити канальну швидкість до 400 Мбіт замість класичних 300 Мбіт.

Підтримка діапазону 5 ГГц реалізована на базі рідіомодуля MediaTek MT7613 з підтримкою 802.11ac Wave 2 та канальною швидкістю до 867 Мбіт.

Для покращення роботи Wi-Fi, застосовані кінцеві FEM-модулі, додаткові екрани для захисту від шуму та по одній додатковій антені на кожен діапазон – саме тому при конфігурації MIMO 2×2 тут застосовано 6 антен, по 3 антени на кожен діапазон. Причому замість звичних 5 дБі, антени володіють коефіцієнтом підсилення в 6 дБі.

Про бренд Ruijie

Ruijie Networks на Українському ринку відомий відносно недавно, тим не менш на міжнародному ринку компанія успішно працює вже понад 20 років. Ruijie постачає професійні рішення для корпоративних мереж та мереж малого і середнього бізнесу (SMB).

В асортименті компанії присутні готові комплексні рішення для операторів звязку, фінансових установ, державних структур, освітніх закладів та корпоративного сектору. Є в асортименті компанії навіть рішення для центрів обробки даних (ЦОД) та дата-центрів (ДЦ).

За даними IDC, на сьогодні Ruijie Networks займає лідируючі позиції за обсягами поставок рішень WiFi 6 на ринку Китаю. Крім того компанія посідає 2 місце на ринку корпоративних бездротових мереж та третє місце на ринку корпоративних комутаторів в Китаї.

Мережа філіалів налічує 50 представництв у країнах Азії, Європи, Північної Америки та Південної Африки. З 6 тис. співробітників, які працюють в Ruijie – 3 тис. це безпосередньо інженери R&D, які зосереджені в 7 дослідних центрах по всьому світу, на які щороку витрачається понад 15% від чистого прибутку компанії.

Основною перевагою рішень компанії є інноваційний підхід до керування, управління та моніторингу обладнання за допомогою хмарних сервісів Ruijie Cloud, розгорнутих на потужностях Google Cloud. На сьогодні Ruijie Cloud налічує 550 тис. користувачів по всьому світу.

Продуктова лінійка рішень розбита на 2 великі групи – Ruijie Enterprise и Ruijie Reyee.

Ruijie Enterprise включає в себе обладнання операторського рівня – модульні комутатори, шлюзи, контролери, комутатори L2+ та L3, точки доступу WiFi 6. Ruijie Enterprise-grade це не просто ще одне рішення в корпоративному сегменті, це прямий конкурент таких гігантів як CISCO, Huawei та HP Enterprise.

Сегмент Ruijie Reyee запущений в 2014 році та націлений сегмент SMB, пропонуючи комутатори L2+, маршрутизатори, точки доступу та рішення для дому з підтримкою Ruijie Cloud.

This will close in 0 seconds