Нові тарифи 200 та 300 Мбіт для бізнесу і домашніх користувачів

Будучи одним з лідерів телекомунікаційного ринку Мукачівської територіальної громади, компанія ДВС першою в місті та ОТГ запускає новий тарифний план для домашніх користувачів на швидкості до 300 Мбіт за суперціною – всього 350 грн. на місяць!

Поряд з новим тарифом для домашніх користувачів, бізнес може теж «прискоритись» – для юридичних осіб доступні 2 нові тарифні плани – 200 Мбіт та 1 Гбіт/сек.

Що таке симетричний канал?

Швидкість доступу до мережі інтернет в новому тарифному плані становить 300 / 300 Мбіт, це означає, що ви будете не тільки швидко завантажувати великі обсяги даних (швидкість «Download»), але і з такою ж високою швидкістю зможете відправляти дані в мережу Інтернет (швидкість «Upload»).

Кому доступний новий тарифний план «Профі» 300 Мбіт?

Тарифний план «Профі» зі швидкістю 300 Мбіт доступний для всіх домашніх користувачів, які підключені оптоволоконним кабелем по технології GPON.

Для юридичних осіб, підключених по технології GPON доступний спеціальний тарифний план зі швидкістю 200 Мбіт, який включає персонального менеджера та можливість рекламуватися на інфоканалі ДВС в кабельній мережі.

На яких умовах діють нові тарифні плани?

Нові тарифні плани діють на тих же загальних умовах, що й інші тарифні плани компанії ДВС, без обмеження терміну дії та додаткових умов, якщо інше не передбачено договором.

Спеціальні акційні тарифні плани, що включають швидкість понад 100 Мбіт та пакет цифрового кабельного телебачення наразі відсутні, тому якщо раніше ви користувалися об’єднаними тарифними планами і бажаєте перейти на новий тариф із збереженням послуги кабельного телебачення, дану послуг слід підключати додатково за стандартною ціною.

Особливості вибору обладнання

Для того, щоб скористатися усіма перевагами нових тарифних планів, ваша внутрішня локальна мережа повинна бути побудована з використанням обладнання, яке оснащено портами 1 Гбіт/сек (1000 Мбіт/сек).

Якщо в вашій мережі крім роутера (маршрутизатора) присутні комутатори, вони теж повинні підтримувати швидкість 1 Гбіт/сек на портах (інтерфейсах), в іншому випадку пропускна здатність мережі може бути обмежена швидкістю 100 Мбіт.

Компанія ДВС забезпечує швидкість передачі даних згідно тарифу на вхідному WAN-порті маршрутизатора. Компанія не несе відповідальність за неправильний вибір обладнання абонентом, яке може обмежити можливості тарифного плану.

Рекомендована модель роутера (маршрутизатора): Ruijie RG-EW1200G PRO або інша модель з аналогічними або кращими характеристиками.

Можливість підключення тарифного плану 300 Мбіт в багатоповерхівках

На поточний момент можливість підключення тарифного плану 300 Мбіт/сек в багатоповерхових будинках відсутня і можлива лише для тих абонентів, які підключені по технології GPON. Виключення становлять абоненти житлового комплексу «9 район», а також інші житлові комплекси, підключення абонентів у яких здійснюється по технології GPON.

This will close in 0 seconds