Оплата послуг ДВС-САТ

Шановні абоненти!

Відповідно до п.1-3. статті 115 Закону України “Про електронні комунікації” від 22.03.2022 №1089-IX, а також у відповідності з вимогами чинного Законодавства України та заходів щодо забезпечення сталого функціонування мереж електронних комунікацій, що використовуються для надання електронних комунікаційних послуг в умовах надзвичайних ситуацій, надзвичайного та воєнного стану, компанія ТОВ «ДВС» здійснює надання послуг та підтримку абонентів у штатному режимі та в повному обсязі.

Компанія ДВС не має фінансування з державного або місцевого бюджету та працює виключно завдяки фінансовим надходженням від абонентів.

В ніч з 31.03.2022 на 01.04.2022 відбудеться автоматичне нарахування та списання абонентської плати відповідно до заключених договорів та обраних тарифних планів. Для запобігання виникнення заборгованості та уникнення переривання в наданні послуг, нагадуємо про необхідність своєчасної оплати вартості наданих послуг.

Нарахування та списання абонплати відбувається першого числа кожного календарного місяця в штатному режимі, крім нарахування пені за прострочену заборгованість. На період воєнного стану пеня не нараховується.

Дякуємо, що ви з нами!

This will close in 0 seconds