Оплата послуг ДВС-САТ

Компанія ДВС продовжує надавати послуги в повному обсязі, для того, аби кожен наш абонент мав доступ до ресурсів всесвітньої мережі Інтернет та національних і міжнародних телевізійних каналів за будь-яких умов.

Звертаємося до всіх абонентів, які мають змогу оплачувати послуги – будь-ласка, робіть це своєчасно. Це допоможе нам обслуговувати обладнання та інфраструктуру, забезпечувати для вас безперебійний доступ до ресурсів мережі та телевізійних каналів.

Економіка повинна працювати. Разом ми переможемо!

Як нараховується абонплата за Домашній Інтернет?

Абонплата за користування послугою Домашній Інтернет нараховується автоматично першого числа кожного місяця. Баланс особового рахунку на початок місяця повинен бути еквівалентним або більшим за розмір місячної абонплати згідно поточного (діючого) тарифу.

Одразу після нарахування абонплати, відбувається автоматичне списання коштів з особового рахунку абонента в розмірі повної місячної абонплати. Якщо коштів недостатньо – у клієнта виникає від’ємний баланс, надання послуги автоматично призупиняється.

Подальше користування послугами при від’ємному балансі неможливе. Для продовження користування послугами, необхідно поповнити особовий рахунок в зручний спосіб.

Якщо 1 число припадає на п’ятницю або вихідні дні (субота, неділя), радимо заздалегідь спланувати платежі, щоб уникнути переривання в наданні послуг. Послуга активується автоматично, одразу після поступлення достатньої суми коштів на розрахунковий рахунок Оператора. Будь-ласка, враховуйте час на проведення операцій банківськими установами, особливо у святкові дні.

Зверніть увагу! При проведенні онлайн-платежів, обов’язково вказуйте в примітках номер договору. Ідентифікація та розподіл платежів відбувається саме за номером договору в автоматичному режимі. При відсутності номеру договору, ваш платіж отримає статус «нерозпізнаного» та потребуватиме звернення в Центр обслуговування абонентів для уточнення. Наявність вказаних ПІБ, адреси та/або номеру телефону в примітках до платежу не є підставою для зарахування оплати.

This will close in 0 seconds