НЦУ розширив перелік ресурсів

Національний центр оперативно-технічного управління електронними комунікаційними мережами України (НЦУ) видав Розпорядження № 130 від 01.04.2022 щодо блокування веб-ресурсів, які забезпечують розповсюдження пропагандистської інформації російської федерації, згідно з переліком, що наведений в додатку до самого розпорядження.

Відповідне розпорядження НЦУ та додаток до нього розміщено на сайті НКЕК в розділі “Новини” за посиланням.

Якщо у вас виникли труднощі з доступом до сайтів, перед тим як звертатися для Оператора, переконайтеся у відсутності веб-ресурсу в реєстрах, які підлягають блокуванню.

Інформаційна довідка

Урядом прийнято рішення про створення Національного центру оперативно-технічного управління мережами телекомунікацій, який відповідно до Закону України «Про телекомунікації» призначений для забезпечення оперативно-технічного управління телекомунікаційними мережами загального користування всіх операторів телекомунікацій в умовах надзвичайних ситуацій, надзвичайного та воєнного стану.

Національний центр оперативно-технічного управління мережами телекомунікацій створюється як державна установа Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України у межах загальної чисельності та у межах коштів державного бюджету, передбаченого Держспецзв’язку.

This will close in 0 seconds