Понад 20 років на ринку телекомунікаційних послуг

На ринок телекомунікаційних послуг ТОВ «ДВС» вийшов у 1999-му році, ставши першою місцевою компанією, яка запропонувала населенню та бізнесу послуги аналогового кабельного телебачення в місті Мукачево. Почавши з одного мікрорайонів міста, на сьогодні ДВС має присутність в усіх мікрорайонах Мукачева. За 20 років компанія пройшла шлях від маленького провайдера послуг кабельного телебачення до провідного телекомунікаційного провайдера в місті Мукачево. Сучасне обладнання та мережева інфраструктура дозволяють надавати різноманітні телекомунікаційні послуги, як приватним так і корпоративним клієнтам.

В багатоповерхових будинках нами використовується тип підключення FTTH (Fiber To The Home): до будинку підводиться виділена оптоволоконна лінія, далі абонент підключається звичною витою парою. Даний варіант є найбільш оптимальним, як для компанії, так і для клієнта – мінімальна вартість підключення при високій надійності.

Рішення для приватного сектору та бізнес-клієнтів. Для клієнтів у приватному секторі доступна послуга підключення по технології GPON, завдяки якій існує технічна можливість надавати одразу 2 послуги по одному волокну. В рамках підключення по технології GPON, можливе підключення аналогового та цифрового ТБ тим же оптоволоконним кабелем.

Персонал компанії — це фахівці у своїй галузі, що володіють величезним досвідом й унікальними знаннями та вміннями, що дозволяє компанії постійно впроваджувати інноваційні технічні рішення. Ми піднімаємо стандарти якості, надаючи високопрофесійні, інноваційні і надійні послуги, для того, щоб наші абоненти мали доступ до найкращих джерел потрібної в наш час інформації, інтерактивних розваг та комунікацій.

Історія компанії

Технології FTTH, FTTB та GPON. В 2016-му році розпочалося тестування технології GPON, а вже через кілька місяців і повноцінне впровадження даної технології для організації широкополосного доступу до мережі Інтернет в місті Мукачеві. Таким чином, ДВС став першим провайдером в місті, який запровадив інноваційний підхід до побудови мережі на основі технології GPON та обладнанні одного з світових лідерів галузі – ZTE.

Вже наприкінці 2020 року було завершено капітальну модернізацію магістральних мереж з повним переходом з технології Ethernet на xPON. Для приватного сектору на сьогодні доступне підключення по технології FTTH (Fiber to the Home, технології GPON та GPON+CATV).
Тип доступу в багатоповерхівках – FTTB (Fiber to the Building).

Цифрове та аналогове кабельне телебачення HDTV. Поряд з послугами доступу до всесвітньої мережі Інтернет, ДВС пропонує послуги кабельного телебачення.

В 2017 році в тестовому режимі, поряд з аналоговим сигналом, запущено тестові дублюючі трансляції телеканалів у цифровому форматі DVB-C. ДВС став першою і, напевно єдиною на сьогодні компанією в Закарпатській області, яка запровадила сервіс доставки сигналу кабельного ТБ тим же оптоволоконним кабелем, яким здійснюється доставка сигналу Інтернет (GPON+CATV). Аналогічну топологію побудови мережі використовую світові лідери галузі, додатково додаючи до цих сервісів і цифрову телефонію (сервіси «Triple Play»).

Послуга кабельного ТБ включає як аналогові, так і цифрові телеканали, з дотриманням усіх норм в галузі телекомунікацій, авторських та суміжних прав. Подача аналогового сигналу дозволяє використовувати навіть старі телеприймачі, в той час як цифровий сигнал дозволяє надавати сигнал високої чіткості (HD, High-Definition).

В 2020 році проведено капітальну модернізацію станції кабельного телебачення з переходом на цифро-аналогове перетворення, що дозволило суттєво покращити якість зображення для користувачів аналогового ТБ. Крім того, перелік телеканалів пакету «Преміум HD» включає тільки кращі вітчизняні та міжнародні телеканали, серед яких Eurosport 1, VIP Comedy, National Geographic, NIKI Junior, XSPORT, Setanta Sports, EU Music, Amedia Classic, Bollywood, FOX, Hollywood, Paramount Comedy. Цифровий стандарт мовлення DVB-C дозволяє надавати абонентам ДВС якість зображення, що в рази перевищує можливості національного ефірного мовлення DVB-T2 та існуючих OTT-платформ та IPTV.

Модернізація магістральних каналів. В 2021 році розпочалася капітальна модернізація зовнішніх каналів та магістрального обладнання. Оновлення апаратного забезпечення дозволило збільшити пропускну здатність мережі в кілька разів. Для управління магістральними каналами ми використовуємо обладнання провідного виробника – американського бренду Juniper Networks.

На 2022 рік запланована капітальна модернізація волоконно-оптичних ліній звязку за усіма напрямками. З 2019 року компанія розширила свої послуги і почала вивчати і працювати у нових напрямках, серед яких локальні комп’ютерні мережі, системи відеоспостереження та бездротові охоронні системи AJAX.

Результатом цієї роботи вже у 2019 році стало отримання статусу авторизованого партнера та сертифікату AJAX PRO, з правом надання консультацій, продажу та технічної підтримки бездротових систем безпеки українського бренду AJAX. В наступному 2020-му році дочірня компанія ТОВ «ДВС-КОМ» та 2 фахівця компанії отримали статус Сертифікованих інсталяторів СКС OK-net з правом надання 25-річної гарантії на СКС OK-net. Того ж року ДВС-КОМ отримав статус авторизованого партнера UNV (Uniview).

Хмарний відеонагляд для ОСББ. В 2021 році дочірня компанія ТОВ «ДВСГРУП» спільно з ДВС та ДВС-КОМ представили нову послугу – хмарний відеонагляд для ОСББ. Проект став можливим завдяки тісній співпраці команди ДВС з національним дистриб’ютором UNV, компанією НВО «Ромсат» та, безпосередньо, самими представниками виробника.

Оновлення систем енергоживлення. В 2021 році розпочалась модернізація існуючих систем енергоживлення, що забезпечують автономне функціонування сервісів. Фахівцями ДВС проведено монтаж та пусконалагоджувальні роботи із запуску промислової дизельної електростанції Matari MR японського виробництва. На нову ДГУ покладено задачі з підтримки автономного функціонування критично важливої інфраструктури у випадку несправностей міської системи енергоживлення на термін не менше 24 годин.

This will close in 0 seconds